Genudrulningsstrategi – nyt fokus

En dybdegående session for superbrugere og administratorer samt påmindelse for alle brugere via mail og/eller intranet. Sessionen kan indeholde status på løsninger, erfaringer med portalen samt sparring omkring genudrulningsmuligheder.

Implementeringsworkshops

Det er vigtigt for os, at vores kunder får implementeret deres løsning rigtigt og effektivt. Vi ved, at det er nøglen til succes med e-learning. Derfor er vi med i hele udrulningsfasen. På workshops planlægger vi hvordan løsningen skal udrulles og implementeres hos netop den respektive kunde. Vi sørger ligeledes for at undervise administratorer og superbrugere. Alle vores kunder er forskellige – heldigvis!

Kick-Off

Børsen Academy sørger for en effektiv og smidig implementering af løsningen hos kunden. Dette kan gøres via fysiske kick-off møder, hvor jeres medarbejdere får den rigtige introduktion til løsningen. Kick-off møderne kan også afholdes som webinarer.

Login

Med udgangspunkt i disse fire modeller planlægges den rigtige loginløsning, så den bliver præcis, som I ønsker det.

- Single-sign-on via AD Integration
Med kun ét klik gives brugerne via f.eks. intranettet adgang til portalen, helt uden brug af login.
- Selvregistreringsmodul
Her kan brugerne på egen hånd registrere sig og få adgang med det samme
- Børsen Academy Administration
BA opretter brugerne og sender en velkomstmail til alle med link og log-in-oplysninger.
- Kunde Administration
Kundens administrator styrer selv oprettelsen af brugere via portalens administratormodul.

Jeres helt egen portal

E-learningportalen tilpasses efter jeres ønsker og behov. Det vil eksempelvis sige, at designskabelonen kan tilpasses jeres brandingstrategi, hvilket giver løsningen en associeret identitet og et uddannelsesunivers, som medarbejderne føler sig sikre i.