Hvordan kan vi bruge Børsen Learning Center?

Børsen Learning Center kan blandt andet anvendes til effektiv implementering af nye IT-systemer, introduktion til nye medarbejdere eller generel vidensdeling i organisationen. Kort sagt, så er det jeres ønsker der sætter grænserne.

Messaging Matrix

Messaging Matrix giver dig mulighed for at kommunikere via prædefineret e-mailskabeloner direkte fra BLC. Kommunikér med dine brugere på baggrund af deres aktivitetsstatus eller resultater. På ganske få klik kan du sender reminders, lanceringsmails og andre relevante informationer. Messaging Matrix kan være dit vigtigste værktøj i en effektiv og smidig udrulning.

Test, eksamen, evaluering & læringsmål

Som en del af BLC, er der mulighed for af indbygge løbende spørgsmål, test, eksamener og evalueringer af de egenproducerede e-learning kurser. På den må er I altid sikre på, at medarbejderne lærer det, de skal. Skab jeres egne læringsmål og sørg for at jeres forventninger bliver indfriet ved at tilmelde jeres brugere opstillede læringsforløb. Dette er nøglen til det sikre den rigtig og bedste brug af jeres egen kompetenceudvikling.

Layout & Design

E-learningportalen, såvel som jeres kurser tilpasses efter jeres ønsker og behov. Det vil eksempelvis sige, at designskabelonen kan tilpasses jeres brandingstrategi, hvilket giver løsningen en associeret identitet og et uddannelsesunivers, som medarbejderne føler sig sikre i.

Webinar & træning

Vi afholder jævnligt webinar i brugen af BLC fordi det er vigtigt for os, at vores kunder kender til alle værktøjets gode og givtige funktioner. Derudover har vi selvfølgelig produceret e-learning i hvordan du bedst arbejder med vores produkter. Hos os skal det være nemt at lave god e-learning, og vi skal nok hjælpe dig godt på vej.

IT-sikkerhed

Hos Børsen Academy går vi meget op i IT sikkerhed – både vores egen og vores kunders. Derfor har vi gjort os flere foranstaltninger for sikre, at dine data er sikret.

Lav jeres egne e-learningkurser

Børsen Learning Center (BLC) er e-learningværktøjet, hvor I nemt, hurtigt og professionelt kan bygge jeres egne e-learning kurser. Skabelonen giver muligheder for at bygge kurser med video, lyd, billeder, pdf, tekst, SCORM og en masse andre formater

Bestil demo

Klar til at prøve?

I kan hurtigt komme igang med Børsen Learning Center. Få en demo og oplev vores e-learningværktøj

Børsen Learning Center